(ВІДЕО) Правоохоронці провели рейд на столичних ринках і у прилеглих хостелах

НАЗАД
14 липня 2020 19:02

Під час рейду перевірили понад 200 осіб, виявили десятки іноземців-порушників.

Сьогодні прикордонники оперативно-розшукового відділу Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" спільно зі співробітниками Головного управління Служби безпеки України у м. Києві та Київській області та працівниками Центрального міжрегіонального управління Державної міграційної служби у м. Києві та Київській області викрили місця перебування іноземних громадян, які перебували в Українi з порушенням законодавства.

За результатами перевірки 30 іноземців доставили до Центрального міжрегіонального управління Державної міграційної служби у м. Києві та Київській області для встановлення законності їхнього перебування в Україні. За ст. 203 КУпАП "Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України" до відповідальності притягнуто 17 іноземців. Загальна сума накладених штрафів складає понад 85 тисяч гривень. Шестеро громадян найближчим часом буде примусово видворено з України, а троє осіб будуть направлені до тимчасового пункту тримання іноземців.

Зазначимо, що виявлені особи є вихідцями Афганістану, Бангладеш та інших країн та регіонів з високим потенційним міграційним ризиком.

У ході перевірки одного з місць потенційного перебування нелегальних мігрантів, один з іноземних громадян спочатку спробував сховатися, потім нацькувати собаку, а коли зрозумів, що його план не діє — почав чимдуж тікати. Та так, що за собою губив навіть взуття. Врешті його затримали.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси