(ВІДЕО) Оперативниками Держприкордонслужби в районі проведення ООС затримано бойовика, який розчарувався в керівництві «ополчення»

НАЗАД
19 травня 2018 12:44

Як повідомив сам громадянин в ході бесіди з прикордонниками, на службу до «ополчення» вступив у зв’язку із скрутним матеріальним становищем.

Оперативними співробітниками Донецько-Луганського регіонального управління Держприкордонслужби спільно із ОШ ЦУ СБУ, що діють в складі Об'єднаних сил, було виявлено та затримано громадянина України, мешканця одного з населених пунктів Новоазовського району, який в період з 2014 по 2015 рік проходив службу в Слов'янській бригаді НЗФ так званої ДНР на посаді водія.

Як повідомив сам громадянин в ході бесіди з прикордонниками, на службу до «ополчення» вступив у зв’язку із скрутним матеріальним становищем. Одним з головних його завдань була доставка продуктів харчування та боєприпасів з території РФ та окупованого Донецька до бойових підрозділів «фейкової республіки» в Новоазовському районі. Таким чином він сприяв окупантам за 12 тисяч російських рублів на місяць. Також чоловік зазначив, що через непорозуміння з керівництвом бойовиків та «нелюдське ставлення» до рядового складу бойовиків, він покинув службу.

В подальшому громадянина було передано представникам СБУ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси