(ВІДЕО) Насадження конопель прикордонники виявили на Київщині та Одещині

НАЗАД
19 серпня 2020 11:22

Понад сотню кущів насаджень конопель виявили прикордонники минулої доби в ході реалізації інформації оперативних підрозділів Житомирського та Ізмаїльського загонів.

Одне з насаджень у зоні відчуження та зоні обов’язкового (безумовного) відселення неподалік н.п. Іванків вивили на Київщині. На гарячому – під час зрізання кущів нарковмісної рослини, спіймали правоохоронці  громадянина України. Всього виявлено понад шість десятків кущів цієї рослини. 

Плантацію з коноплею виявили вчора охоронці державних рубежів на острові Анкудинов Очаківського гирла, що неподалік міста Вилкове. Реалізуючи оперативну інформацію, прикордонники спільно з поліцейськими за процесуальним керівництвом Ізмаїльської місцевої прокуратури виявили місцевого жителя, який також займався збором «урожаю»

Крім того, в ході подальших слідчих дій спільною групою оперативних співробітників Держприкордонслужби та Нацполіції проведено обшук приватного помешкання цієї особи. В результаті, виявлено 200 грамів речовини, попередньо опіумного маку. Речовину вилучено та направлено на експертизу. Розпочато кримінальне провадження. На даний час вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу правопорушнику.

В обох випадках до  Нацполіції направлено повідомлення за ознаками ст.310 ККУ «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель». Осіб затримано, насадження коноплі вилучено та направлено на експертизу. Тривають слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси