(ВІДЕО) На Житомирщині правоохоронці провели тренування на випадок ускладнення обстановки

НАЗАД
25 листопада 2021 17:12

Сьогодні, 25 листопада, у Житомирській області в рамках проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Полісся» відбулись тренування щодо забезпечення правопорядку в прикордонні у разі ускладнення оперативної обстановки.

Тренування проходять під керівництвом координаційної групи Антитерористичного центру при УСБУ в області.

Охоронці кордону із залученням резервів Держприкордонслужби України спільно з підрозділами Служби безпеки України, Національної поліції, Національної гвардії, ДСНС, ДМСУ, інших правоохоронних та військових формувань практично відпрацювали елементи з питань взаємодії сил і засобів різної відомчої належності щодо обміну інформацією, пошуку, переслідування та затримання ймовірних порушників державного кордону.

Також учасники тренувань відпрацювали питання стримування, блокування та оточення великих груп нелегальних мігрантів, як в пунктах пропуску, так і поза ними.

Коментують : Перший заступник Голови Держприкордонслужби України, керівник Міжвідомчого координаційного штабу з протидії можливій міграційній кризі на кордоні з РБ Володимир Нікіфоренко, заступник Голови Національної поліції України – керівник патрульної поліції Олександр Фацевич та директор Департаменту планування застосування Головного управління Національної гвардії України Олександр Олещенко.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси