(ВІДЕО) На Закарпатті колишній прикордонник погорів на вимаганні неправомірної вигоди

НАЗАД
20 березня 2019 19:08

Внутрішня безпека Держприкордонслужби на хабарі у 10 тисяч гривень викрила колишнього військовослужбовця Чопського прикордонного загону.

Сьогодні спільною міжвідомчою групою в складі співробітників управління внутрішньої та власної безпеки «Захід» Держприкордонслужби, слідчих ТУ ДБР в м. Львів, під процесуальним керівництвом військової прокуратури Ужгородського гарнізону, у результаті реалізації матеріалів кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 ККУ, в порядку ст. 208 КПК, у смт Великий Березний Закарпатської обл. затримано 31-річного закарпатця під час вимагання та одержання від прикордонника неправомірної вигоди в розмірі 6 тисяч гривень.

Першу частину хабаря колишній військовослужбовець отримав перебуваючи в лавах Держприкордонслужби, звідки був звільнений наприкінці лютого цього року у зв’язку із закінченням терміну контракту. Загальна сума хабара склала 10 тисяч гривень. За ці кошти колишній військовослужбовець мав посприяти прикордоннику в переміщенні та подальшому проходженні служби в одному з підрозділів Держприкордонслужби.

Наразі тривають невідкладні слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси