(ВІДЕО) На Сумщині прикордонники затримали нелегальних мігрантів з Пакистану та Індії

НАЗАД
30 березня 2018 12:03

Прикордонники у безпосередній близькості від кордону поблизу пункту пропуску «Велика Писарівка» затримали групу нелегальних мігрантів – громадянина Пакистану та двох громадян Індії.

Учора ввечері у Великописарівському районі прикордонники Сумського загону під час реалізації отриманої від оперативних співробітників Держприкордонслужби інформації про можливе переправлення через кордон з території Росії в Україну групи нелегальних мігрантів, затримали трьох порушників кордону азійської зовнішності.

Прикордонники у безпосередній близькості від кордону поблизу пункту пропуску «Велика Писарівка» затримали групу нелегальних мігрантів – громадянина Пакистану та двох громадян Індії. Іноземці незаконно потрапили на територію України в пішому порядку поза встановленими пунктами пропуску через російсько-український державний кордон.

Наразі тривають фільтраційні заходи, проінформовано відповідні взаємодіючі правоохоронні органи. Встановлюється коло осіб, можливо причетних до нелегального переміщення осіб через державний кордон України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси