(ВІДЕО) На початку липня в Україні розпочнуться українсько-американські навчання «Сі Бриз-2019»

НАЗАД
25 червня 2019 17:03

1 липня в Україні розпочнуться українсько-американські навчання «Сі Бриз-2019».

Традиційно вони проходитимуть на морі, суші, повітрі та під водою.

Цього разу справжньою новацією стане відпрацювання річкового елементу. За легендою навчань ворожі елементи намагатимуться заблокувати вихід до моря із річки Дунай. Корабельно-катерний склад Морської охорони отримає завдання забезпечити супроводження транспортних цивільних суден через гирло Дунаю до Чорного моря. В даному навчальному елементі будуть задіяні виключно сили Морської охорони Держприкордонслужби.

Начальник Регіонального управління морської охорони Олег Костур зауважив:

 – У цьому році ми пропонуємо більш ширший компонент морської охорони. Ми плануємо також уже другий рік спільно з румунськими колегами проводити міжнародні навчання на річці Дунай. Також ми запланували з представниками берегової охорони Грузії – під час їх візиту до порту Одеси – проведення кілька спільних тренувань-навчань, що стосується суто несення прикордонної служби.

У морському компоненті в ході навчань заплановані артилерійські стрільби, висадки оглядових груп, а також удосконалення взаємодії спеціальних підрозділів. В спеціалізованих водолазних тренінгах вперше візьмуть участь представники прикордонного підрозділу «ДОЗОР», які мають відповідну спеціалізацію.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси