(ВІДЕО) На Одещині відбулись змагання кінологів Південного регіонального управління Держприкордонслужби

НАЗАД
25 вересня 2021 11:53

На базі Білгород-Дністровського прикордонного загону відбулися змагання серед кінологів Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України

В заходах взяли участь 19 військовослужбовців зі своїми чотирилапими підопічними, які були визнані кращими у своїх підрозділах та досягли високих результатів службової діяльності.

За програмою змагань, до них долучилися кінологи з розшуковими та спеціальними собаками. Чотирилапі охоронці кордону демонстрували навички слухняності, вміння виявляти зброю, вибухівку, наркотики, переслідувати та затримувати порушників, а також долали смугу перешкод.

Конкурсантів оцінювали не тільки провідні спеціалісти кінології прикордонної служби, а й суддя Кінологічної спілки України та члени конкурсної комісії з Національної гвардії України, Національної поліції та Одеської митниці.

За результатами конкурсу перше місце отримала команда Могилів-Подільського прикордонного загону, друге місце - команда Білгород-Дністровського загону а третє вибороли кінологи Херсонського загону.

Фахівці, які показали кращі результати будуть представляти Південне регіональне управління Державної прикордонної служби України у змаганнях на першість прикордонного відомства.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси