(ВІДЕО) На Одещині прикордонники затримали 4 браконьєрів на човнах, 3 км сіток та більше тисячі штук рибин

НАЗАД
08 квiтня 2018 10:48

Прикордонники продовжують здійснювати заходи з охорони державного кордону та контрольованих прикордонних районів.

Прикордонники продовжують здійснювати заходи з охорони державного кордону та контрольованих прикордонних районів.

На Одещині військовослужбовці Держприкордонслужби затримали чотирьох рибалок на двох човнах, які за допомогою заборонених знарядь лову здійснювали незаконний вилов риби.

Учора прикордонники оперативно-розшукового підрозділу Південного регіонального управління та Білгород – Дністровського загону, на одній з водойм прикордоння у Біляївському районі, виявили чотирьох громадян України які, не зважаючи на нерестові заборони, на маломірних плавзасобах за допомогою сіток виловлювали рибу. Усіх громадян прикордонники затримали та притягнули до адміністративної відповідальності за порушення прикордонного режиму та правил використання об’єктів тваринного світу. По даному факту повідомлено представників Державного агентства рибного господарства України.

Усього правоохоронцями було вилучено близько 3 км сіток та понад 1 тисячу рибин різних порід (переважно карась, тарань, сазан тощо). Загальна сума збитку державі склала близько 50 тисяч гривень. Крім того, по факту виявлення ознак кримінального злочину, передбаченого ст. 249 ККУ «Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом», повідомлено Національну поліцію України.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси