(ВІДЕО) На Одещині правоохоронці виявили цехи з виготовлення сигарет, товар та обладнання на 11 мільйонів гривень

НАЗАД
05 травня 2018 10:21

Загальна попередня сума вилученого склала близько 11 мільйонів гривень.

Учора в ході проведення операції «Кордон-2018», спільною міжвідомчою групою у складі представників Державної прикордонної служби України, ДФС та УСБУ в Одеській області, за матеріалами оперативно-розшукових підрозділів Південного регіонального управління Держприкордонслужби, в рамках кримінального провадження під процесуальним керівництвом Котовської місцевої прокуратури, на Одещині виявлено 3 лінії з нелегального виробництва сигарет.

За результатами санкціонованих судом обшуків, в селещах  Березівського, Лиманського  та Овідіопольського районів вилучено дві лінії з виготовлення сигарет, лінію з обробки тютюну, виготовлені на обладнанні близько 500 ящиків сигарет молдовського бренду «Astra»  та «Military», майже 6 тонн тютюну, понад 700 тисяч підроблених акцизних марок Молдови, пакувальні матеріали. Загальна попередня сума вилученого склала близько 11 мільйонів гривень.

Наразі проводяться подальші заходи по встановленню всіх осіб, причетних до даного правопорушення, та документування виявлених правопорушень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси