(ВІДЕО) На Луганщині поблизу Щастя прикордонники виявили приховану зброю

НАЗАД
04 травня 2018 11:32

Діючи у складі Об’єднаних сил, Держприкордонслужба разом з військовими інших правоохоронних структур та Збройних сил України в районі операції Обєднаних сил запобігають переміщенню і розповсюдженню зброї та диверсійно-розвідувальних груп.

Діючи у складі Об’єднаних сил,  Держприкордонслужба разом з військовими інших правоохоронних структур та Збройних сил України в районі операції Обєднаних сил запобігають переміщенню і розповсюдженню зброї та диверсійно-розвідувальних груп.

Так, учора під час несення служби прикордонники Лисичанського загону, на одному з напрямків спостереження за місцями можливої появи ДРГ та місць можливого накопичення зброї, провели огляд місцевості та прилеглих споруд неподалік н.п. Щастя.

У результаті, біля однієї із залізобетонних опор під мостом через р. Євсуг виявлено мішок, що був присипаний щебнем. В ньому знаходились 2 предмета, схожих на РПГ-26.

За даним фактом повідомлено представників відповідних компетентних правоохоронних органів, а місце знахідки взято під охорону прикордонним нарядом. Виявлені предмети ідентифіковано як РПГ-26 та РПГ-18 в бойовому стані та вилучено представниками Нацполіції для проведення подальших слідчих дій.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси