(ВІДЕО) На кордоні з Польщею у вантажівці з брикетами виявили цигарки

НАЗАД
01 червня 2019 12:06

Чимало цигарок, замаскованих під паливні брикети, виявили у причепі одного з вантажних автомобілів в пункті пропуску «Краківець» прикордонники Мостиського загону.

Учора, під час огляду вантажних автомобілів, які прямували до Польщі, увагу прикордонників відділу «Краківець» привернула вантажівка з паливними брикетами. Всього в причепі вантажного автомобіля «Вольво» з Львівщини до Чеської Республіки перевозились 22 піддони з паливними брикетами. На підставі аналізу ризиків та враховуючи попередні випадки маскування контрабандних цигарок під такий вид вантажу, прикордонники вирішили детальніше оглянути транспортний засіб. Для спеціальної перевірки зелені берети залучили також натренованого для пошуку тютюнових виробів службового собаку. Чотирилапий помічник чітко вказував, що з вантажівкою не все гаразд. Вилучивши з упакування один із брикетів, прикордонники очікувано знайшли в середині сховані цигарки. Правоохоронці ініціювали повне розвантаження автомобіля та перевірку 100 відсотків вантажу.

За результатом спільного з працівниками митниці поглибленого огляду транспортного засобу та вантажу із паливних брикетів було вилучено 11 816 пачок контрабандних цигарок різних марок, а саме – 23,5 ящика. Аби розвантажити причеп та видобути з брикетів цигарки прикордонникам знадобилося декілька годин.

Нагадаємо, що наприкінці минулого року, в цьому ж пункті попуску в аналогічному випадку у причепі вантажівки серед паливних брикетів прикордонники відділу «Краківець» виявили 16 600 пачок контрабандних цигарок.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси