(ВІДЕО) На Чернігівщині пройшли тактико-спеціальні навчання

НАЗАД
05 жовтня 2021 15:16

У Чернігівському прикордонному загоні пройшли триденні тактико-спеціальні навчання з бойовою стрільбою, до яких у повному складі залучено прикордонний спецпдрозділ бойового та антитерористичного спрямування, що входить до складу загону.

На загальновійськовому полігоні ОК «Північ», що на Чернігівщині, було розгорнуте наметове містечко з усім необхідним для служби та побуту підрозділу в польових умовах. Для спецпризначенців це вже не перший вихід. Свою бойову майстерність військовослужбовці відділу прикордонної служби (тип С) подібними заходами удосконалюють щонайменше один раз на квартал.

Під час навчань цього разу охоронці кордону відпрацьовували різні тактичні завдання, в тому числі із виконанням стрільб зі стрілецької зброї, гранатометів та снайперських гвинтівок. Проводили стрільби також і з крупнокаліберних кулеметів, та протитанкових гранатометів.

За задумом навчань особовий склад підрозділу відпрацював питання ураження противника у різних видаю бою, під час різкої зміни обстановки та виконання вогневих завдань в умовах максимально наближених до бойових.

Метою навчання ставилось вдосконалення рівня злагодженості підрозділу, нарощування командирською ланкою досвіду у прийнятті рішень під час ведення вогню та підвищення професійної майстерності і моральної стійкості особового складу.

Проведені навчання показали високий рівень підготовки персоналу а особовий склад закріпив тактичні навички по діях у складі підрозділу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси