(ВІДЕО) На Азові прикордонники переслідували швидкохідний катер з порушниками

НАЗАД
15 липня 2021 10:07

Учора пост технічного спостереження Бердянського загону виявив в акваторії Азовського моря малу ціль, що стрімко рухалася вздовж узбережжя.

Дозвіл на вихід в море на той час жодний малий плавзасіб не запитував. Оскільки у цій акваторії можливі провокації країни-агресора, прикордонники не зволікали. На ідентифікацію та перехоплення цілі вийшов катер Морської охорони Маріупольського загону.

Порушники на радіозапити та звукові сигнали правоохоронців про зупинку не реагували. Зрештою плавзасіб-втікач зупинився біля узбережжя. На його облавку перебували двоє чоловіків. Вони повідомили прикордонникам, що вирішили випробувати на що здатен їх катер після ремонту, до речі, двигун порушників виявився двухсотсильним.

«Випробувальники» не прихопили із собою документів, що посвідчують особу, втім назвалися громадянами України. Документи на право керування плавзасобом і на сам катер вони пред’явили.  

За відхід від берега та причалювання до берега поза пунктом базування, а також за пересування в контрольованому прикордонному районі на маломірному плавзасобі без документів, що посвідчують особу, правопорушників буде притягнуто до адміністративної відповідальності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси