(ВІДЕО) Грузин-злочинець та молдовани-нелегали намагалися мікроавтобусом незаконно перетнути кордон

НАЗАД
08 липня 2021 12:03

В Одеській області прикордонники затримали мікроавтобус іноземної реєстрації, водій та пасажири якого мають проблеми із законом.

Мікроавтобус затримали неподалік від села Новоолександрівка під час спроби нелегально перетнути кордон в Молдову. Про можливе порушення завчасно дізналися оперативні співробітники Подільського прикордонного загону та запобігли йому.

В мікроавтобусі, яким керував громадяни Молдови, було двоє пасажирів: співвітчизниця водія та громадянин Грузії.

Як з’ясувалося, громадянина Грузії розшукують правоохоронці за умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене на батьківщині. В міжнародний розшук його подали, коли грузин уже перебував в Україні. Саме ця обставина спонукала його спробувати незаконно перетнути кордон нашої країни. Також з’ясувалося, що двоє громадян Молдови теж мають проблеми із законодавством. Пасажирка мікроавтобуса нелегально потрапила в Україну, а водій не вибув за межі нашої країни у встановлений термін.

Наразі обставини правопорушення з’ясовуються. До Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак злочину за ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси