(ВІДЕО) Фотомодель та актриса з Росії незаконно відвідувала тимчасово окупований Крим, за що отримала трирічну заборону в’їзду в Україну

НАЗАД
04 березня 2021 14:31

Співробітники Державної прикордонної служби України на 3 роки заборонили в’їзд в Україну громадянці Російської Федерації 1971 року народження. Жінка незаконно відвідувала тимчасово окупований Крим.

Росіянка прилетіла в аеропорт «Бориспіль» вчора ввечері рейсом з Мінська. З її слів в Україну вона їхала з приватною метою.

Проте у ході оформлення прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» встановили, що жінка неодноразово порушувала українське законодавство, адже не дотримувалась порядку в’їзду-виїзду на ТОТУ АР Крим.

Кілька разів іноземка, яка є російською фотомоделлю та актрисою, незаконно потрапляла на український півострів, де перебувала з метою відпочинку. На тимчасово окуповану Росією територію України вона в’їжджала і автівкою через Керченський міст і авіарейсом.

Через порушення законодавства громадянка Російської Федерації не змогла перетнути державний кордон України та отримала від прикордонників заборону в’їзду в нашу країну терміном на 3 роки.

Її повернуто зворотним рейсом в Мінськ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси