(ВІДЕО)У результаті міжнародної спецоперації в Одесі викрито та затримано іноземця, причетного до наркотрафіку

НАЗАД
28 сiчня 2019 15:57

Оперативно-розшуковими підрозділами Південного регіонального управління Держприкордонслужби України, продовжується співпраця з МВС Молдови і вживаються спільні заходи щодо протидії міжнародній злочинності, пов’язаної з контрабандою наркотичних речовин.

У результаті взаємодії оперативні співробітники Південного регіонального управління Держприкордонслужби України, спільно з представниками Управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС Молдови, під процесуальним керівництвом прокуратури Одеської області та слідчого управління Нацполіції в Одеській області затримали в Одесі громадянина Республіки Молдова, який знаходився у міжнародному розшуку. Затримання відбулося відповідно до міжнародного доручення, отриманого від генеральної прокуратури Молдови.

Іноземець причетний до організації каналів наркотрафіку з Північної Африки до країн Східної та Західної Європи.

У ході проведення відповідних заходів правоохоронці встановили, що в Одесі знаходиться один з членів міжнародного злочинного угруповання, яке промишляє переміщенням наркотиків.

В 2017 році правоохоронними органами Молдови вже був затриманий та заарештований ватажок даного угруповання, проте деякі його поплічники не полишили злочинної діяльності.

Наразі одного з них виявлено в Одесі й днями затримано спільною міжнародною групою, із залученням спецпідрозділу Держприкордонслужби України. Під час обшуку житла, де мешкав затриманий, виявлено та вилучено предмети, які вказують на причетність даної особи до міжнародного наркотрафіку.

На даний час за рішенням Київського районного суду міста Одеси вказаного громадянина заарештовано. Тривають відповідні процесуальні заходи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси