(ВІДЕО) Зброю та наркотики правоохоронці знайшли в будинку жителя Одещини

НАЗАД
08 серпня 2018 12:39

За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Незаконне зберігання зброї та вирощування конопель виявили правоохоронці у прикордонні на Одещині.

Так, спільною міжвідомчою групою у складі співробітників оперативних підрозділів Південного регіонального управління Держприкордонслужби, Біляївського відділу Нацполіції, У КР ГУНП в Одеській області було проведено обшук у будинку 35-річного жителя села Градениці. До обшуку було залучено кінолога Білгород-Дністровського прикордонного загону зі службовим собакою.

 У результаті правоохоронцями виявлено та вилучено одну мисливську рушницю, револьвер системи Нагана, пістолет Магнум та близько двохсот набоїв. Також на території присадибної ділянки знайдено більше 10 кущів рослин конопель з ознаками культивування та речовину рослинного походження, ймовірно, марихуану у висушеному вигляді.   Зброю, наркотичні рослини і речовини вилучено та передано на експертизу.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, перевезення чи пересилання наркотичних засобів», ст. 310 «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» та за ч.1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси