(ВІДЕО) Ворог продовжує обстрілювати українське прикордоння

НАЗАД
04 листопада 2022 10:57

Учора, 3 листопада, під вогнем ствольної та реактивної артилерії, мінометів та БПЛА ворога опинилася територія 8 громад Сумщини та 3 громад Чернігівщини.

Зокрема, росіяни обстрілювали Краснопільську, Хотінську, Юнаківську, Білопільську, Есманьську, Середино-Будську, Шалигинську та Зноб-Новгородську громади Сумщини та Новгород-Сіверську, Семенівську та Городнянську громади Чернігівщини.

Вранці та у другій половині дня рашисти обстріляли територію Краснопільської громади зі 120-мм мінометів, загалом пролунало з десяток вибухів від розривів мін. Вогонь вівся з боку російських населених пунктів колотиловка та графовка.

У першій половині дня загарбники з безпілотника скинули на територію Юнаківської громади вибуховий пристрій.

Двічі за добу військо агресорів з боку російського населеного пункту краснооктябрський накривало територію Білопільської громади, вогнем ймовірно з мінометів калібру 120 мм, загалом пролунало більше чотирьох десятків вибухів. Внаслідок обстрілів в одному з населених пунктів громади пошкоджено місцевий будинок культури, декілька приватних будинків, сільгосптехніка фермерського господарства, в іншому населеному пункті громади – пошкоджено будівлю залізничної станції та приватний будинок.

У другій половині дня з боку російського населеного пункту гордєєвка пролунало 8 черг з великокаліберного кулемету, вогонь вівся по території Хотінської громади.

Під обстріл з боку населених пунктів погощ, грудська та зернове потрапили 4 прикордонні населені пункти Середино-Будської громади. Росіяни вели вогонь з мінометів ствольної артилерії, пролунало більше трьох десятків вибухів.

Есманьську громаду загарбники з боку населених пунктів лемешівка та локоть двічі за добу обстріляли з мінометів - 30 вибухів.

На території Шалигинської громади розірвалися 20 снарядів, які ворожі РСЗВ випустили з району населеного пункту крупець.

6 вибухів мін 120 мм калібру пролунало у прикордонні Зноб-Новгородської громади, по території України росіяни били району населеного пункту біла берізка.

По території Городнянської громади ворог зі сторони населеного пункту чорноземний городок бив мінометами - 10 прильотів.

Під мінометним обстрілом перебувала і територія Новгород-Сіверської громади. 7 мін випущено росіянами з району села гудовка.

Семенівську громаду росіяни зі сторони  населених пунктів мариця та курковичі двічі обстріляли вогнем з мінометів та ствольної артилерії, зафіксовано 30 вибухів.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси