(ВІДЕО) Велику кількість сигарет замаскованих під торф’яні брикети викрито на кордоні з Польщею

НАЗАД
06 листопада 2018 10:27

У ході спільної перевірки правоохоронці з’ясували, що серед справжніх паливних брикетів є чимало вкладень спеціально виготовлених муляжів, а всередині них – пачки сигарет.

Державна прикордонна служба України продовжує цілеспрямовану системну роботу, направлену на протидію незаконному переміщенню товарів через державний кордон. Всі заходи проводяться у тісній взаємодії з взаємодіючими правоохоронними органами на виконання завдань Президента та Уряду України щодо посилення протидії організованій злочинності.

У результаті вжитих заходів співробітники Держприкордонслужби разом з представниками митниці на кордоні з Польщею в пункті пропуску «Краківець» викрили сховок з великою кількістю контрабандних тютюнових виробів. Сигарети маскували під паливні брикети.

В пункт пропуску вантажівка «Ман» прибула сьогодні після опівночі. На підставі аналізу ризиків, прикордонники Мостиського загону направили транспортний засіб на додаткову перевірку. За кермом автомобіля перебував 53-річний мешканець Львівщини, який перевозив до Чехії паливні торф’яні брикети.

У ході спільної з представниками митниці перевірки правоохоронці з’ясували, що серед справжніх паливних брикетів є чимало вкладень спеціально виготовлених муляжів, а всередині них – пачки сигарет.

Після розвантаження та повної перевірки автомобіля з’ясувалося, що в цих муляжах знаходиться 16 600 пачок контрабандних цигарок (понад 33 ящики). Пояснити походження нелегального товару водій не зміг.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси