(ВІДЕО) В аеропорту «Київ» прикордонники вітали українців з річницею безвізу

НАЗАД
11 червня 2018 16:00

Сьогодні в столичному аеропорту «Київ» з нагоди річниці безвізу України з Євросоюзом прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту вітали пасажирів, які в цей день прилетіли в нашу країну.

Минув рік відтоді як громадяни України з біометричними паспортами отримали право на безвізові поїздки до країн Європейського Союзу, окрім Великої Британії та Ірландії, а також до Ісландії, Ліхтенштейну, Норвегії та Швейцарії, які входять до Шенгенської зони, але не є членами ЄС.

Перетин державного кордону для українців став значно простіше та комфортніше. Адже для безвізової подорожі необхідно лише мати медичну страховку, зворотні квитки та за необхідності підтвердити місце проживання у європейській країні й наявність певної суми коштів.

Всього з початку введення безвізового режиму до країн Європейського Союзу прослідувало майже 20,3 мільйона громадян, з яких 4,8 мільйона осіб за біометричними паспортами та понад 555 тисяч громадян України скористалися всіма перевагами безвізового режиму, з них 36% - це пасажири авіаційних пунктів пропуску.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси