(ВІДЕО) В Одеському загоні морської охорони закінчили своє перше стажування курсанти Інституту ВМС Національного університету «Одеська морська академія»

НАЗАД
20 липня 2020 10:28

Три насичених тижні для 18 курсантів другого курсу Інституту промайнули швидко, але залишили в пам’яті яскравий слід.

Юнаки жадібно опановували корабельну справу безпосередньо на кораблях та катерах Морської охорони й вивчали специфіку служби у відділі спеціальних дій.

Під час стажування майбутні морські прикордонники випробували себе у якості командирів штурманського відділення-рульового, помічника командира катера, командирів радіолокаційного, електромеханічного та моторного відділень, майстра-водолаза, старшини зенітно-артилерійської команди.

За словами курсантів, вони не очікували, що ними настільки будуть опікуватися в усіх аспектах та приймуть, як рівних. Їхня допитливість та жага до набуття практичних навичок завжди мали відгук у наставників й помножені на чималий досвід бувалих морських прикордонників, надали хлопцям неабиякий стимул до подальшого самовдосконалення.

Курсанти по-справжньому захоплювалися практичними виходами у море на охорону державного кордону України. Тут вони не лише отримували нові знання та практичні навички, а й відчували себе повноправними членами екіпажів.

Курсанти отримали сертифікати, які в урочистій обстановці їм вручив заступник начальника регіонального управління Морської охорони капітан 1 рангу Юрій Алейников.

Змужнілі та загорілі, хоч і юні, але вже загартовані морем, курсанти-стажери щиро подякували за гостинність та отриманий досвід. І з нетерпінням чекатимуть на повернення до згуртованої команди Морської охорони Держприкордонслужби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси