(ВІДЕО) В Одеському порту в контейнері з туалетним папером прикордонники виявили велику партію тютюнових виробів

НАЗАД
29 серпня 2018 13:58

Державна прикордонна служба України продовжує виконання завдань визначених Президентом та Урядом України щодо посилення протидії контрабандній діяльності та організованій злочинності на державному кордоні.

Ця робота ведеться у тісній співпраці з іншими взаємодіючими структурами.

Завдяки проведеним оперативними підрозділами Південного регіонального управління прикордонного відомства заходам викрито спробу незаконного переміщення морським шляхом з території України до Ізраїлю великої партії сигарет під виглядом туалетного паперу. Їх планували доправити контейнером через Одеський порт.

Реалізуючи отриману прикордонниками інформацію спільна міжвідомча група, до якої увійшли оперативні співробітники Південного регіонального управління Держприкордонслужби, військовослужбовці Одеського прикордонного загону, представники Управління захисту економіки в Одеській області Нацполіції, ГВ БКОЗ СБУ, ДФС та Одеської митниці провела огляд одного з контейнерів. Відправником вантажу є чернівецька фірма, яка оформила вантаж на Чернівецькій митниці та направила в Одесу для відправки морським шляхом до Ізраїлю.

У ході перевірки серед вантажу туалетного паперу правоохоронці виявили дуже велику кількість ящиків з тютюновими виробами.

Наразі триває підрахунок вантажу та проводяться заходи документування за фактом протиправної діяльності і встановлення кола осіб, причетних до незаконної оборудки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси