(ВІДЕО) В Одеському порту прикордонники виявили понад 330 тисяч пачок сигарет на більш ніж 12 мільйонів гривень

НАЗАД
30 серпня 2018 09:10

Транспортували їх під виглядом туалетного паперу та планували переправити в контейнері через пункт пропуску «Одеський морський торгівельний порт».

Як повідомлялося учора, завдяки проведеним оперативними підрозділами Південного регіонального управління Держприкордонслужби заходам викрито спробу незаконного переміщення з України до Ізраїлю великої партії сигарет. Транспортували їх під виглядом туалетного паперу та планували переправити в контейнері через пункт пропуску «Одеський морський торгівельний порт».

Наразі міжвідомча група з оперативних співробітників Південного регіонального управління Держприкордонслужби, військовослужбовців Одеського прикордонного загону, представників Управління захисту економіки в Одеській області Національної поліції, ГВ БКОЗ СБУ, ДФС та Одеської митниці провела повний огляд контейнеру та підрахували кількість виявленого товару.

Всього серед вантажу туалетного паперу, що займав лише декілька рядів, правоохоронці нарахували 333,6 тисяч пачок сигарет на 12,6 мільйонів гривень.

Наразі також встановлено, що відправником вантажу є чернівецька фірма, яка оформила вантаж на Чернівецькій митниці та направила в Одесу для відправки морським шляхом до Ізраїлю.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси