(ВІДЕО) В Одеській області правоохоронці затримали чоловіків, що автівкою перевозили контрафактний алкоголь та сигарети

НАЗАД
24 березня 2019 14:11

Прикордонники оперативно-розшукового підрозділу Південного регіонального управління та Білгород-Дністровського загону, спільно з працівниками ДФС виявили майже півтонни фальсифікованої алкогольної продукції та півтисячі пачок контрабандних сигарет.

Прикордонники оперативно-розшукового підрозділу Південного регіонального управління та Білгород-Дністровського загону, спільно з працівниками ДФС в автомобілі молдовської реєстрації виявили майже півтонни фальсифікованої алкогольної продукції та півтисячі пачок контрабандних сигарет.

Сьогодні зранку правоохоронці, реалізуючи випереджувальну інформацію прикордонників, на околиці населеного пункту Кучурган зупинили для перевірки легковий автомобіль «Опель», зареєстрований в Молдові. Як стало відомо згодом, 37-річний українець та його поплічник, громадянин Молдови 38 років, ймовірно, з метою збуту, перевозили без належних документів близько 500 літрів алкогольних напоїв та речовини з характерним запахом спирту, а також майже 500 пачок сигарет іноземного виробництва.

Усю нелегальну продукцію, попередньо оцінену у 60 тисяч гривень, правоохоронці вилучили. Тривають заходи по встановленню усіх причетних до оборудки осіб.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси