(ВІДЕО) У річці Кальміус прикордонники зі складу Об'єднаних сил знайшли арсенал боєприпасів

НАЗАД
04 вересня 2019 10:49

Огляд дна річки, в якій купаються і рибалять мешканці населеного пункту Павлополя не зважаючи на попереджувальні знаки «Стоп міни», перевершив всі сподівання.

Співробітники Держприкордонслужби в районі Операції об’єднаних сил продовжують фіксувати фактичні дані про правопорушення, що потенційно загрозливі для безпеки цивільного населення Донбасу.

Інформацію, що в річці Кальміус можуть знаходитись вибухонебезпечні предмети, прикордонникам оперативних підрозділів надали місцеві жителі. Згодом водолазна група ДСНС підняла з річки один нерозірваний снаряд та 4 артилерійські снаряди з детонаторами, 917 набоїв калібру 5.45 мм, 517 набоїв калібру 7.62х54 мм та 27 набоїв калібру 7.62х39 мм.

На щастя, небезпечні знахідки нікому не завдали шкоди і постійна взаємодія військовослужбовців Донецького прикордонного загону з цивільним населенням дала позитивний результат – при виявленні одного зі снарядів, громадяни одразу сповістили військовослужбовців.

За два дні занурень силами ДСНС і оперативників Донецько-Луганського регіонального управління вибухонебезпечні предмети було вилучено.

Нагадуємо, що перебуваючи в районі проведення операції Об'єднаних сил будьте пильними та в разі виявлення подібних предметів – ні в якому разі не чіпайте їх руками та терміново повідомляйте про знахідку військовослужбовців, поліцію або працівників ДСНС.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси