(ВІДЕО) У Луцьку відбувся благодійний чемпіонат з кіокушинкай карате

НАЗАД
18 вересня 2022 12:50

Відкритий благодійний чемпіонат міста «Честь і слава незламним!» з кіокушинкай карате відбувся учора в Луцьку.

Організатором змагань, за підтримки Департаменту молоді та спорту Луцької міської ради, виступив голова спортивного клубу «КОРДОН» Богдан Мандрикін.

«Більш ніж 30 вихованців нашого клубу нині боронять Україну в рядах різних правоохоронних структур. Впевнений, сьогодні у цьому залі зібралися майбутні захисники, які у будь-яку хвилину готові будуть стати на захист своєї Батьківщини», – зауважив Головний суддя, тренер Спортивного комітету Державної прикордонної служби України, майстер спорту України з кіокушинкай карате Богдан Мандрикін.

У змаганнях взяли участь понад 130 каратистів. Були учасники й з інших областей України. Чемпіонат проводився як благодійний захід для збору коштів на закупівлю автомобіля для військових. В цілому вдалося зібрати 65 тисяч гривень.

Начальник Волинського прикордонного загону Сергій Лозінський подякував усім хто долучився до заходу. «Мета сьогоднішніх змагань не лише збір коштів, а й виховання у молодого покоління почуття мужності, відповідальності та патріотизму. Тож бажаю нашим спортсменам і усім нам перемоги. Слава Україні!» – зазначив під час виступу Сергій Лозінський.

Підтримати спортсменів прийшли їхні батьки та рідні. Змагальний дух та хвилююча атмосфера панували у залі. Адже вперше з початку повномасштабної війни діти мали змогу позмагатися в Луцьку за звання кращих каратистів у цьому стилі.

На татамі спортсмени показали усі свої навички та вміння, отримані під час наполегливих та постійних тренувань. Їх вихованці клубу відвідували попри складний та нелегкий час. Адже вдосконалювати свої фізичні та моральні якості спортсменам, які займаються кіокушинкай карате, потрібно безперервно.

За свої спортивні досягнення учасники отримали медалі та кубки, а ще натхнення здобувати нові перемоги, найголовнішу з яких ми щодня наближаємо разом. Слава Україні!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси