(ВІДЕО) Тіло замполіта росіяни евакуювали, а тіла рядових… наші воїни у лісі шукали

НАЗАД
25 вересня 2022 12:36

На одній з позицій в районі Святогірська, звідки відступили рашисти, між гір сміття, спаленої техніки і ворожих тіл прикордонники знайшли кашкет непересічного окупанта.

Власник кашкета з підписом «ст. л-т санжиев с.б.» виявився тим рідкісним загарбником, загибель якого визнали на пабліках органів місцевої влади росії.

15 вересня ЗМІ та соцмережі повідомили, що в калмикії за участі аж міських і районних чиновників попрощалися зі старшим лейтенантом сананом басанговичом санжиєвим. Загиблий в Україні 35-річний загарбник вивчився на філолога, попрацював в піцерії, а потім пішов дурити мізґи строковикам і контрактникам російської армії. Після закінчення військової кафедри філолог вдягнув офіцерські погони і став замполітом роти десантників. Це ті посадовці, які навчають підлеглих любити путіна і ненавидіти українців.

Але чи знають рядові окупанти, що родичі замполіта отримають гробові, бо його тіло евакуювали та поховали з почестями. А от вдови і сироти простих загарбників хай самі здогадуються, куди пропали їхні недалекоглядні «асвабадітєлі», бо тіла рядових в російській армії можна залишити в лісі і списати, як зниклі безвісти.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси