(ВІДЕО) TORSUS «бачить» скрізь. На кордоні затримано нелегалів

НАЗАД
05 лютого 2021 14:17

Нелегальних мігрантів затримали прикордонники на Львівщині. Пробиралися нелегали поза пунктами пропуску до сусідньої Польщі. На заваді їм стали військовослужбовці Львівського прикордонного загону.

Прикордонний наряд від відділу «Нісмичі» виявив правопорушників за допомогою мобільного тепловізійного комплексу «TORSUS PRAETORIAN» на околиці населеного пункту Угринів Червоноградського району. Під час переслідування нелегали намагалися втікати, при цьому падали, підіймалися й знову втікали, і намагалися сховатися. Однак далеко їм втекти не вдалося, до того ж оператор мобільного комплексу бачив їх як на долоні  та координував прикордонників, вказувавши точне місце знаходження порушників. Затримані документів при собі не мали. Зі слів, один громадянин України, два інших - громадяни Палестини. 

Іноземців та громадянина України доставили у прикордонний підрозділ для проведення перевірочних заходів та притягнення до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Також  щодо українця  за підозрою у вчиненні злочину за ст. 332 направлено повідомлення  для внесення в ЄРДР.  

Крім того, минулої доби прикордонники відділу «Краківець» при спробі порушення державного кордону затримали ще двох  нелегалів. Затриманими, які були вдягнені не зовсім в сезонному одязі, виявилися громадяни Судану.  Про чужинців, котрі з’явилися у прикордонні та прямували в бік кордону, повідомив у підрозділ Держприкордонслужби місцевий мешканець.

Коментар: Начальник відділення інспекторів прикордонної служби «Нісмичі» Львівського загону старший лейтенант Олександр Досига

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси