(ВІДЕО) Російській блогерці проставили заборону в’їзду в Україну на 3 роки

НАЗАД
09 сiчня 2020 09:34

Учора, 8 січня, в столичному аеропорту співробітники Держприкордонслужби проставили заборону в’їзду в Україну терміном на 3 роки громадянці Росії 1994 року народження.

Російську блогерку, яка порушила правила в’їзду-виїзду на ТОТУ АР Крим, прикордонники виявили в «Борисполі» під час виїзду з України. Вона саме проходила оформлення на рейс до Мінська.

Їй було доведено рішення про заборону в’їзду на територію нашої держави та проставлено відповідну відмітку в паспортний документ.

Зазначимо, що ця громадянка в’їхала в Україну декілька днів тому через залізничний пункт пропуску, оскільки стосовно неї на момент перетину кордону не було обмежень щодо в'їзду, а також жодної інформації, що вона незаконно відвідувала тимчасово окуповані території.

Відмітимо, що тільки протягом минулого року прикордонники відмовили у в’їзді в Україну понад 7300 громадянам РФ, стосовно яких діяла заборона в’їзду чи які перевищили термін перебування або стосовно яких була наявна інформація, що вони незаконно відвідували окуповані території.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси