(ВІДЕО) «Радянському» провокатору заборонили в’їзд в Україну на три роки

НАЗАД
15 лютого 2020 10:50

Учора в Одеській області прикордонникам довелося вгамовувати провокатора. Молдованин казав, що є громадянином СРСР і демонстративно не визнає Україну та її владу.

Нестандартна ситуація трапилася в пункті пропуску «Кучурган» Білгород-Дністровського прикордонного загону. Громадянин Республіки Молдова, який прибув в Україну, поводив себе агресивно, вів антиукраїнську риторику з пропагандою комуністичного тоталітарного режиму. Українських прикордонників він звинувачував у держзараді, щоправда за законодавством СРСР, закликав переходити на бік «радянського союзу». Також порушник нецензурно лаявся та в порушення режимних правил намагався вести відеозйомку на мобільний телефон.

Варто зазначити, що цей громадянин уже не вперше порушує українське законодавство. Торік, 30 грудня, він в’їжджав в Україну на автомобілі «BMW» з прорадянською атрибутикою замість номерних знаків та численними наклейками відповідної тематики. Тобто, порушив вимоги законодавства щодо керування автомобілем без номерних знаків і щодо пропаганди тоталітарного комуністичного режиму. Тоді автівку вилучили та передали в поліцію, а порушника повернули в Молдову.

Цього разу іноземця затримали. На нього склали адмінпротоколи за злісну непокору законним вимогам прикордонного наряду  та порушення режиму в пункті пропуску (за статтями 185-10 та 202 КУпАП). Також молдованину заборонили в’їзд в Україну  на 3 роки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси