(ВІДЕО) Прикордонники виявили знесиленого нелегала, який 7 днів переховувався у кузові з шинами

НАЗАД
30 серпня 2022 13:32

У Чернівецькій області прикордонники виявили громадянина Сирії, який незаконно в’їхав в Україну у причепі вантажного автомобіля.

Учора до пункту пропуску «Порубне» прибув вантажний автомобіль марки «Ман», який перевозив з Туреччини до України автомобільні шини. Під час огляду транспортного засобу прикордонний наряд виявив механічне пошкодження верхньої частини тенту на причепі. Враховуючи обставини, охоронці кордону прийняли рішення провести сканування вантажівки за допомогою системи «Рапіскан», яка і виявила порушника, котрий ховався серед автомобільних шин.

Незаконний мігрант документів з собою не мав. Він назвався 27-річним громадянином Сирії, який планував незаконно потрапити до Німеччини. Подорож сирійця з Туреччини до України тривала 7 днів. Охоронці кордону одразу надали знайді воду та їжу, адже його власні запаси за час «мандрівки» повністю вичерпалися.

За незаконне перетинання державного кордону України стосовно іноземця оформили документ адмінпровадження, після цього нелегала передали співробітникам прикордонної поліції Румунії в порядку реадмісії.

 

Коментар: Костянтин Ліснік – пресофіцер Чернівецького прикордонного загону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси