(ВІДЕО) Прикордонники не допустили переміщення до Румунії рекордної партії контрабандних сигарет

НАЗАД
22 лютого 2020 10:34

Рекордну у цьому році партію контрабандних сигарет - 146 ящиків -затримали на Буковині прикордонники Чернівецького загону. Тютюнові вироби до Румунії намагалися переправити жителі Красноїльська в ніч з 20 на 21 лютого.

Групу молодиків, які прямували з ношами в бік кордону, виявив прикордонний наряд відділу «Красноїльськ». З появою прикордонників чоловіки вдалася до втечі. Не зупинили їх навіть попереджувальні постріли угору. Однак, в ході переслідування правопорушників, охоронцям кордону за допомогою службового собаки вдалося вийти на слід одного із утікачів.  Мешканця Красноїльська прикордонники затримали близько опівночі.

Перевіряючи прилеглу до кордону територію на цьому напрямку групою реагування та резервом, що прибув на ділянку кордону, виявлено понад 50 пакунків із сигаретами різних марок. Загалом прикордонники виявили 146 ящиків підакцизного товару. За попередньою оцінкою вартість сигарет, затриманих військовослужбовцями Держприкордонслужби, становить 2 – 2,5 мільйони гривень.

Щодо затриманого, то йому доведеться відповідати за спробу порушення державного кордону та злісну непокору законним вимогам представників Держприкордонслужби.

Зараз встановлюється його причетність до переміщення контрабандних сигарет та інших осіб, які можливо є його спільниками.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси