(ВІДЕО) «Повернення контролю над кордоном» – прикордонники за підтримки ЗСУ та партнерів з НАТО тренувалися на «Козацькій булаві – 2021»

НАЗАД
29 липня 2021 13:45

Днями на полігоні «Широкий лан» завершилися перші багатонаціональні навчання «COSSACK MACE – 2021»

У навчаннях з українськими військовими брали участь колеги з Великобританії, Канади, Швеції, США, представники операції ORBITAL та військової тренувальної місії UNIFIER. Разом з підрозділами зі збройних сил від нашої країни в навчаннях взяли участь бійці прикордонної комендатури швидкого реагування Білгород-Дністровського загону.

Протягом двох тижнів прикордонники вчилися діяти та взаємодіяти разом з побратимами з Сухопутних військ та з партнерами з армій країн Північноатлантичного альянсу. Навчання проходили за натівськими стандартами з врахуванням досвіду наших військових формувань, отриманого під час АТО/ООС. Підготовкою учасників займалися інструктори місії UNIFIER та 235-го міжвидового центру підготовки військових частин та підрозділів Збройних Сил України.

Під час навчань були відпрацьовані дії підрозділів в обороні та в наступі. Офіцери відпрацювали алгоритми прийняття військових рішень за стандартами НАТО, взаємосумісну роботу багатонаціональних штабів.

Серед іншого, під час «COSSACK MACE – 2021» прикордонники тренувалися виявляти диверсантів, боронити державний рубіж, а також відновлювати контроль над ділянкою кордону, яку за підтримки Збройних сил та партнерів відвоювали в умовного противника.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси