(ВІДЕО) Порушника-рецидивіста затримали морські прикордонники

НАЗАД
03 травня 2019 12:01

Продовжуючи посилене патрулювання прибережної зони, територіального моря та В(м)ЕЗ України, в рамках ССПО «Кордон-2019», прикордонники Одеського загону морської охорони повторно виявили порушника прикордонного режиму та природоохоронного законодавства.

Під час планового обстеження зазначеного району прикордонники виявили маломірний плавзасіб, де знаходився правопорушник-рецидивіст. Громадянин України, якого минулої п’ятниці затримали за порушення прикордонного режиму та незаконний вилов водних живих ресурсів, знов мав із собою чималий вилов. Помітивши здалеку наближення катера Морської охорони, порушник спробував приховати заборонену для вилову камбалу калкан за бортом човна, у воді. Всі 17 рибин були заздалегідь зв’язані мотузкою та підготовлені для такого маскувального занурення.

Згодом під час огляду плавзасобу прикордонники виявили сітки, що не належать рибалці.

Особу наразі затримано. Вилов у кількості 17 рибин передано рибоохоронному патрулю. Розмір шкоди державі склав близько 14,5 тис. грн.

За порушення прикордонного режиму та незаконний вилов водних живих ресурсів порушника очікує штраф близько 700 грн. До Нацполіції направлено повідомлення про злочин за ст. 249 КК України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси