(ВІДЕО) Понад 2 тисячі літрів алкогольної продукції вивели з незаконного обігу

НАЗАД
21 серпня 2020 12:52

Загальна сума оцінки вилученого склала 650 тисяч гривень.

Протидія незаконному обігу підакцизних товарів є одним з напрямків роботи прикордонних підрозділів зі складу Об’єднаних сил. В контрольованих районах, які розташовані поблизу лінії розмежування, є чимало бажаючих підзаробити на продажі контрафактних алкогольних чи тютюнових виробів.

Так, вчора в рамках супроводу кримінального провадження під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області оперативні співробітники Краматорського прикордонного загону спільно з представниками СБУ провели серію обшуків в місцях зберігання фальсифікованих підакцизних товарів у Краматорську та Костянтинівці.

У ході обшуків було виявлено понад 2 тисячі літрів алкогольної продукції відомих брендів з підробленими марками акцизного податку. Також виявлено понад 4 тисячі пачок цигарок з підробленими марками акцизного податку та без них.

Виявлені товари вилучено працівниками прокуратури. Загальна сума оцінки вилученого склала 650 тисяч гривень.

Фігурантам кримінальної справи загрожує відповідальність за ч. 3 ст. 204 Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси