(ВІДЕО) Поблизу лінії зіткнення прикордонники Лисичанського загону виявили дві схованки з боєприпасами

НАЗАД
23 червня 2018 09:07

Усі виявлені вибухові предмети та боєприпаси вилучені співробітниками Національної поліції для проведення слідчих дій.

Виконуючи завдання в складі Об’єднаних сил співробітники Держприкордонслужби вживають усіх заходів, щоб захистити мирних громадян, зробити їх життя безпечнішим. Цього разу оперативна інформація дала змогу локалізувати схованки з боєприпасами, що розміщувались на контрольованій території поблизу лінії зіткнення.

Так, учора начальник відділу прикордонної служби «Щастя» Лисичанського загону отримав від співробітників внутрішньої та власної безпеки Донецько-Луганського регіонального управління Держприкордонслужби оперативну інформацію про наявність неподалік залізничної станції контрольного пункту в’їзду-виїзду «Городній» в 300 метрів від лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил земляного сховку з боєприпасами.

Оглянувши місцевість прикордонники виявили поблизу одного з  бетонних стовпів малопомітне пошкодження поверхні ґрунту. На місце виявлення було викликано вибухотехніків ДСНС і співробітників Національної поліції та унеможливлено доступ сторонніх осіб з проведенням відповідних режимних заходів.

Після перевірки на можливе мінування схованки, правоохоронці дістали із землі 240 патронів калібру 5,45 міліметрів, 5 гранат РГД-5, 1 гранату Ф-1 та 6 запалів до них.

Про другу схованку військовослужбовцям відділу прикордонної служби «Золоте» цього ж загону повідомили співробітники прикордонних оперативних підрозділів Донецько-Луганського регіонального управління Держприкордонслужби. Невідомі особи облаштували її неподалік населеного пункту Попасна. Із тайника з усіма необхідними заходами безпеки правоохоронці вилучили один ручний протитанковий гранатомет із двома запалами та понад 2 тисячі патронів калібру 5,45 міліметрів.

Усі знайдені вибухові предмети та боєприпаси, що могли призначатися для здійснення терористичними військами диверсійних дій, вилучені співробітниками Національної поліції. Проводяться подальші слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси