(ВІДЕО) Після перегонів із прикордонниками, «ухилянта» із пастки діставали рятувальники

НАЗАД
06 сiчня 2023 09:23

На Закарпатті прикордонникам Мукачівського загону довелося разом із ДСНСниками рятувати військовозобов’язаного, який впав з обриву.

Учора ввечері прикордонний наряд відділення «Солотвино» у ході реалізації інформації, наданої офіцерами оперативно-розшукового відділу, виявили поблизу кордону особу чоловічої статі, яка мала намір незаконно потрапити до Румунії.

Не бажаючи зустрічі із охоронцями держрубежу, невідомий спробував накивати п’ятами, проте далеко утекти не зміг, далися взнаки незнання місцевості та темний час доби. Вже на перших хвилинах «перегонів» із прикордонниками, утікач оступився та впав у 10-ти метровий обрив, з якого не зміг вибратися самотужки. Після невдалих спроб допомогти постраждалому, прикордонники викликали на допомогу рятувальників та бригаду швидкої допомоги.

Чоловіка дістали з урвища. На щастя значних ушкоджень він не зазнав.

У ході з’ясування обставин правопорушення, утікач зізнався прикордонникам у своїх намірах незаконно перетнути кордон річкою Тиса. Сам чоловік прибув на Закарпаття із Запорізької області. Стосовно правопорушника склали адмінпротокол, справу скерували до суду, а самого втікача вже невдовзі передадуть до обласного відділу комплектування.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси