(ВІДЕО) Після деокупації Сумщини і Чернігівщини росія здійснила 900 обстрілів прикордоння цих областей

НАЗАД
21 липня 2022 12:01

Після того, як Сили оборони України вигнали загарбників з Сумщини та Чернігівщини, прикордоння цих областей постійно обстрілюють з російської території.

Після деокупації прикордонниками зафіксовано 900 обстрілів, які росіяни здійснюють переважно з мінометів, а також зі ствольної та реактивної артилерії, які іноді тривають по кілька годин. В тому числі ворог здійснив більш як пів сотні ударів із застосуванням авіації. Нерідко загарбники супроводжують мінометний чи артилерійський вогонь стрільбою з гранатометів, стрілецької зброї, озброєння бронетехніки.

Після відновлення контролю за цією ділянкою українсько-російського кордону, бійці Держприкордонслужби з побратимами Сил оборони України несуть тут службу в умовах, коли земля періодично здригається від вибухів ворожих боєприпасів. Там постійно працюють російські РЕБи та дрони.

Прикордонники несуть службу не на вежах чи у звичних патрулях, а на укріплених позиціях, зі зброєю, молитвою та лайкою на адресу окупантів, в готовності зупинити ворожих диверсантів і першими стати на заваді, якщо загарбник знову наважиться вторгнутися на цих напрямках.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси