(ВІДЕО) Підпільну мережу з виробництва та реалізації підакцизних товарів ліквідовано на Волині

НАЗАД
17 серпня 2020 18:55

Виявлено понад 750 ящиків тютюнових виробів, 5640 літрів розфасованої спиртовмісної рідини, а також 38200 літрів рідини з характерним запахом спирту, обладнання для розливу алкоголю, тару та інші речові докази.

У рамках проведення скоординованих заходів з протидії незаконному виробництву та реалізації підакцизних товарів на території Волинської області, оперативники Луцького прикордонного загону Держприкордонслужби України у взаємодії зі співробітниками Державної фіскальної служби в Рівненській області та під процесуальним керівництвом прокуратури Рівненської області, в межах Луцького районну зупинили функціонування мережі незаконного виготовлення та реалізації контрафактної тютюнової та алкогольної продукції.

Результатом слідчих та розшукових дій в рамках кримінального провадження за статтями 199 та 204 Кримінального кодексу України, стала низка обшуків. Міжвідомчі групи у складі слідчих ДФС, оперативників Держприкордонслужби за силової підтримки військовослужбовців Луцького прикордонного загону перевірили житлові та складські приміщення причетних до вказаної протиправної діяльності осіб.

Під час обшуків виявлено та вилучено понад 750 ящиків тютюнових виробів (376 700 пачок) різних марок, як з українським акцизом так і без, 5640 літрів спиртовмісної рідини розфасованої під торгову марку «Пшенична», а також 38200 літрів рідини з характерним запахом спирту, обладнання для розливу алкоголю, тару для фасування, а також інші речові докази.

Наразі тривають подальші заходи в рамках кримінального провадження.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси