(ВІДЕО) Обійняв донечок і дружину, й знову в стрій

НАЗАД
24 сiчня 2023 11:34

Донечки прикордонника Юрія Катруся і Олеся найбільше просили у молитвах до Бога про повернення батька з війни. І ось їх бажання здійснилося - татусь повернувся додому.

Дружина Юрія разом з чоловіком вирішили зробити дівчаткам сюрприз, тож їх щастю не було меж – було безліч обіймів та радощів.

Прикордонник Юрій з перших днів війни вирішив стати на захист своєї держави. Схвильованій такою звісткою дружині терпляче пояснював, що це його обов’язок як чоловіка і батька: «Якщо ми не зупинимо цю війну, цим доведеться займатися нашим дітям. А вони мають зростати у мирі, який ми мусимо вибороти».

У минулому Юрій - офіцер служби цивільного захисту. Після завершення кар’єри у ДСНС разом з дружиною розвивали сімейний бізнес - виготовлення та продаж унікальних вишитих виробів. Звідси пізніше й з'явився позивний «Вишиванка».

З початком повномасштабного вторгнення російських військ чоловік залишив улюблену справу на Юлію та пішов у військкомат. За розподілом його призначили у Чопський прикордонний загін. Після курсу навчань Юрій у складі бойового підрозділу вирушив спочатку на північ, а потім і на схід. Разом з побратимами тримав оборону у Бахмуті.

Після короткої відпустки прикордонник знову приступив до виконання військового обов’язку. Як каже чоловік: «Спершу наведемо порядок з ворогом, все інше – після Перемоги!».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси