(ВІДЕО) Нелегали-сирійці, які вискочили з порізаного напівпричепа, намагалися втекти від прикордонників

НАЗАД
18 сiчня 2021 13:02

Прикордонники Одеського загону затримали у Чорноморському морському порту групу нелегалів з Сирії.

Як з’ясувалося, мігранти переховувалися у напівпричепі з автомастилом, який прибув теплоходом із Туреччини. Прикордонний наряд почув підозрілі звуки всередині автопричепа. За вказівкою старшого зміни прикордонники вели візуальне спостереження за підозрілим транспортним засобом. З настанням сутінок, розрізавши тент, зсередини вилізли невідомі особи. Вони швидко зістрибнули на землю та намагалися втекти з пункту пропуску. Прикордонники оперативно затримали втікачів, які не мали жодних документів.

Зі слів затриманих, вони є громадянами Сирії та планували нелегально потрапити в Німеччину. Іноземці зізналися, що сіли у напівпричеп у Стамбулі і кожен з них заплатив за такий «вояж» по 7000 євро.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України». Розслідування ведеться  спільною міжвідомчою групою в складі оперативних співробітників Одеського прикордонного загону Південного регіонального управління Держприкордонслужби у взаємодії з СВ Чорноморського ВП та ВБЗПТЛ  ГУНП в Одеській області під процесуальним керівництвом Іллічівської місцевої прокуратури Одеської області.

Коментує: В’ячеслав ПОЛОВНІКОВ - старший інспектор прикордонної служби відділу прикордонної служби «Чорноморськ»

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси