(ВІДЕО) На українсько-румунському кордоні порушники «загубили» 15 ящиків сигарет

НАЗАД
27 листопада 2020 09:40

Спробі незаконного переміщення до Румунії чергової партії сигарет запобігли учора ввечері прикордонники відділення «Дюла» Мукачівського загону.

Під час патрулювання прикордонний наряд помітив групу осіб, які несли в бік держрубежу пакунки обгорнуті у поліетилен. Зрозумівши, що їх викрито, правопорушники покинули свої ноші та вдались до втечі. Одного з чоловіків, ймовірно, причетного до переміщення сигарет, військовослужбовці затримали. Ним виявився 28-річний громадянин України, мешканець села Неветленфолу Виноградівського району. За 20 метрів до кордону прикордонники виявили 15 пакунків з 7,5 тисячами пачок сигарет.

Для проведення фільтраційних заходів та складання документів про адмінправопорушення, затриманого доставили до прикордонного підрозділу.

Про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.204 КК України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів», направлено повідомлення  до компетентних правоохоронних органів.

Виявлені тютюнові вироби будуть передані співробітникам ДФС.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси