(ВІДЕО) На кордоні з Молдовою прикордонникам довелося силоміць припиняти нічний дебош

НАЗАД
03 квiтня 2021 12:31

На Одещині прикордонникам довелося вгамовувати чоловіка, який грубо та неадекватно намагався прорватися у пункт пропуску «Кучурган».

Минулої ночі до в’їзного шлагбаума підійшли двоє чоловіків. Один з візитерів почав нецензурно лаятися на прикордонників та намагався потрапити на територію пункту пропуску. Лихослов не зважав на попередження правоохоронців. Спроби прикордонників пояснити чоловіку неправомірність його дій були марними. Поведінка останнього, його манера спілкування могли свідчити про те, що нічний візитер перебував у стані сильного сп’яніння.

Після спроби порушника силоміць прорватися на територію пункту пропуску, прикордонники затримали його. Він виявився 29-річним жителем Одеської області. За злісну непокору прикордонникам на затриманого склали адміністративно-процесуальні документи за ст.185-10  КУпАП. Санкція цієї статті передбачає штраф до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб. Міру покарання затриманого визначатиме суд.

Після оформлення відповідних документів прикордонники передали затриманого співробітникам Роздільнянського районного управління Нацполіції. Поліцейським за своєю компетенцією належить прийняти рішення чи складати на затриманого процесуальні документи за дрібне хуліганство (ст.173 КУпАП),  появу у громадських місцях у п'яному вигляді (ст178 КУпАП чи порушення карантинних правил (ст. 44-3 КУпАП), адже молодик чіплявся до прикордонників без маски та дотримання соціальної дистанції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси