(ВІДЕО) На Закарпатті поблизу кордону прикордонники затримали квадрокоптер

НАЗАД
07 грудня 2018 07:48

Громадянина України, який, ймовірно, здійснив переміщення тютюнових виробів до Румунії, затримали учора ввечері прикордонники Мукачівського загону.

Громадянина України, який, ймовірно, здійснив переміщення тютюнових виробів до Румунії, затримали учора ввечері прикордонники Мукачівського загону спільно з оперативними співробітниками та офіцерами внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби.

Так, під час патрулювання кордону прикордонний наряд відділення «Солотвино» почув шум двигуна малого літального апарату. З метою пошуку його можливих місць зльоту та посадки було негайно задіяно групу реагування, яка виявила на околиці населеного пункту Солотвино автомобіль «Форд» чеської реєстрації. В багажному відділенні автівки правоохоронці виявили ноутбук, за допомогою якого здійснювалось дистанційне управління квадрокоптером. Згодом, під час перевірки місцевості, прикордонники швидко знайшли й квадрокоптер. Затримали також й водія транспортного засобу – 27-річного громадянина України.

В ході взаємообміну інформацією з румунськими колегами стало відомо, що ними на вказаному напрямку виявлено пакунок з тютюновими виробами, який, ймовірно, за допомогою квадрокоптера переправив на суміжну сторону затриманий українськими прикордонниками громадянин.

Для з’ясування всіх обставин правопорушення, а також складання адмінпротоколів затриманого українця доставлено до прикордонного підрозділу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси