(ВІДЕО) На Сумщині правоохоронці затримали позашляховик «Range Rover», який незаконно перетнув кордон з Росії

НАЗАД
26 липня 2018 11:45

У Середино-Будському районі прикордонники Сумського загону спільно зі співробітниками оперативно-розшукових підрозділів Держприкордонслужби та Національної поліції затримали автомобіль, який незаконно перетнув кордон поза встановленими пунктами пропуску.

Учора пізно ввечері в Середино-Будському районі прикордонники Сумського загону спільно зі співробітниками оперативно-розшукових підрозділів Держприкордонслужби та Національної поліції затримали автомобіль, який незаконно перетнув кордон поза встановленими пунктами пропуску.

Інформацію про рух транспортного засобу російської реєстрації від держкордону в тил України отримав дільничний інспектор прикордонної служби. На ймовірний напрямок руху автомобіля негайно висунулась група реагування прикордонників, яка спільно зі співробітниками поліції в лісосмузі між населеними пунктами Рожковичі та Ситне виявила позашляховик «Range Rover» російської реєстрації без водія.

 В ході проведення подальших оперативно-розшукових заходів в населеному пункті Ситне правоохоронці також виявили та затримали громадянина України, який, скоріш за все, причетний до даного правопорушення.

Зараз тривають невідкладні оперативно-слідчі дії, після завершення яких позашляховик 2011 року випуску буде передано співробітникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси