(ВІДЕО) На Одещині та Волині прикордонники виявили майже 30 тисяч пачок сигарет без акцизних марок

НАЗАД
25 липня 2019 11:16

Учора, реалізуючи наявну інформацію, оперативні співробітники Південного регіонального управління Держприкордонслужби виявили партію контрафактних цигарок.

Учора, реалізуючи наявну інформацію, оперативні співробітники Південного регіонального управління Держприкордонслужби, спільно з представниками  ГУ ДФС України в Одеській області, під процесуальним керівництвом Котовської місцевої прокуратури, провели санкціоновані обшуки в Ананьїві та Подільську, в результаті яких виявили партію контрафактних цигарок.

Обшуки здійснювалися у складському приміщенні та в павільйоні одного з місцевих ринків, а також у приватному помешканні. В результаті операції правоохоронці виявили понад 18 тисяч пачок цигарок іноземного виробництва без марок акцизного збору. Тютюнові вироби вилучено. Попередня сума оцінки товару склала понад 500 тисяч гривень. Тривають подальші процесуальні заходи. 

А оперативні співробітники Північного регіонального управління Держприкордонслужби поблизу кордону з Польщею, в районі с. Забужжя, що у Любомлському районі Волинської області, виявили 11 пакунків з сигаретами.

Усього зловмисники підготували для незаконного переправлення через кордон одинадцять тисяч пачок сигарет без акцизних марок. По даному факту повідомлено компетентні правоохоронні органи, тривають заходи по встановленню осіб, причетних до протиправної діяльності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси