(ВІДЕО) На Одещині прикордонники ліквідували міжнародний канал незаконного переправлення осіб через кордон

НАЗАД
18 вересня 2019 14:28

В м. Одеса затримано громадянина України – вихідця з Афганістану, який є одним з основних організаторів так званого «афганського каналу».

Спільна міжвідомча група у складі співробітників прикордонного оперативного підрозділу у м. Одесі, мобільної застави Одеського прикордонного загону, Управління внутрішньої та власної безпеки по Одеському прикордонному загону «Південь», Національної поліції під процесуальним керівництвом Одеської місцевої прокуратури припинено діяльність каналу незаконного переправлення громадян Афганістану до країн Західної Європи через міжнародний аеропорт «Одеса».

Так, учора в м. Одеса затримано громадянина України – 51-річного вихідця з Афганістану, який є одним з основних організаторів так званого «афганського каналу». Затримання здійснено безпосередньо під час спроби надання представнику Держприкордонслужби неправомірної вигоди у вигляді 1500 доларів США. За таку суму коштів затриманий прагнув аби прикордонник посприяв у незаконному переправленні через державний кордон України громадян Афганістану. 

Також в рамках цієї справи правоохоронці провели санкціоновані обшуки за адресами проживання фігуранта справи та інші невідкладні слідчі дії, вилучили докази, що підтверджують злочинну діяльність. Затриманому чоловіку повідомлено про підозру та поміщено під варту до обрання запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

Оперативно-розшукові підрозділи Держприкордонслужби у співпраці з іншими правоохоронними органами продовжують активно протидіяти транскордонній злочинності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси