(ВІДЕО) На Одещині правоохоронці затримали вантаж сигарет на понад 600 тисяч гривень

НАЗАД
13 листопада 2019 12:57

На автошляху «Одеса–Київ» прикордонники зупинили автомобіль «Volkswagen Transporter» під керуванням нашого співвітчизника

Співробітники оперативних підрозділів Південного регіонального управління  Державної прикордонної служби, в ході реалізації випереджувальної інформації спільно з представниками Державної фіскальної служби України в Одеській області, під процесуальним керівництвом Прокуратури Одеської області, виявили вантаж сигарет на суму понад 600 тисяч гривень.

На автошляху «Одеса–Київ» прикордонники зупинили автомобіль «Volkswagen Transporter» під керуванням нашого співвітчизника. В ході перевірки транспортного засобу виявлено значну партію сигарет без будь-яких марок акцизного збору.

За даним фактом до Державної фіскальної служби направлено повідомлення про злочин за ч.3 ст. 204 КК України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів».

Вантаж у кількості майже 25 тисяч пачок сигарет вилучено представниками фіскальної служби.

На даний час тривають заходи по документуванню злочинної діяльності та встановленню походження вилучених тютюнових виробів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси