(ВІДЕО) На Одещині двом громадянам України не вдалось незаконно потрапити за кордон

НАЗАД
21 жовтня 2022 10:03

Днями, під час перевірки оперативної інформації, прикордонники Подільського загону спільно зі співробітниками СБУ затримали двох громадян України, які планували незаконно потрапити до Молдови.

Так, на околиці с. Гулянка, Подільського району, охоронцями кордону виявлено та затримано двох громадян України призовного віку, мешканців с. Фараонівка, що на Одещині.

З’ясувалось, що порушники планували сховатись за кордоном, щоб уникнути призову. Через знайомих вони зв’язались з жителем прикордоння, який за винагороду у 4500$ США погодився переправити їх до Молдови.

В ході подальшої перевірки на дорозі, що прямує до смт. Окни, зупинено автомобіль Volkswagen під керуванням 55-річного місцевого жителя, який, як стало відомо, підвозив чоловіків до державного кордону.

Стосовно порушників направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 336 КК України, а відносно організатора – за ст. 332 КК України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси